ADRENALINE VACATION 2020

Tvoje prave samske (opa: sanjske) počitnice na dirkališču! Kdaj, če ne ZDAJ?

Ekskluziven paket, ki je nastal pod vodstvom adrenalincev, zaljubljencev v bencinske hlape ter neutrudljivih hednoistov vključuje prester adrenalinski program s ponujeno nočitvijo z zajtrkom prvakov že od 200,00 EUR.

Najboljši adrenalinski odklop to poletje vključuje vse, o čemer sanjaš že od nekdaj, pa si do sedaj nisi upal uresničiti. Pohodi stopalko, izpelji ovinke tako kot pravi dirkač, uživaj v vožnji z avti, ki si jih vsak moški želi in lahko samo sanje. Sedaj je tvoja priložnost, da začutiš prave pospeške Porsche 911 Turba.

od 12h do 13h – Stvari postajajo resne
Racekart Rotax Max 125, ki zmore 30 KM in čas na našem dirkališču 0:46.00 za prevožen krog, kar dokazuje, da je čistokrven dirkalnik. Začuti adrenalin v vsakem hlapu in pusti tekmece za teboj.

od 13h do 15h – Lunch break
Čas odmora in kosila, ki je namenjen temu, da si povrneš energijo in moči za nove kilometre, skupaj z soudeleženci pa podoživiš svoj najboljši čas dopoldneva. Priložnost za druženje in navezovanje novih stikov.

18h do 19h – Prebudi zver v sebi!
Za popoln zaključek dneva je tukaj Porsche 911 Turbo, ki bo s svojimi 680 konjskimi močmi poskrbel za preizkus pospeškov. (Ampak ti tega s tem vozilom že ne bsš počel, kajne? Ne, ti si preudaren in umirjen voznik, zgleden moški. Ti že ne, nikoli (…’’Psssst… malo se bova pozabavala…’’)

Kako bo potekal tvoj adrenalinski dan?

od 10h do 11.30h – Vozi kot Hunt, zmaguj kot Lauda
Predstavitev dirkaške tehnike, učenje zmagovalne miselnosti in nasveti glede pravilne ‘’dirkaške linije’’

11.30 do 12h – Prvi bencinski hlapi
Spoznavanje dirkališča s Karting Rent A Kart Honda OHC (17 KM) z največjo hitrostjo do 90 km/h.
Race karting ti omogoča, da doživiš čisto pravo dirkaško izkušnjo in preizkusiš meje svojih zmogljivosti na varen način, ki bo povzročil, da ne boš želel odnehati.

od 15h do 16h – Začuti dirkača v sebi
Zdaj se začne zares -počitku sledi vožnja z drift dirkalnikom BMW 325i. Ponujen ti bo najbolj divji način preizkušanja meja sposobnosti tega zabavnega konjička in tvoje potrpežljivosti. Popoln krog uspe le najboljšim!

od 16h do 17h – Ni še dovolj, kajne?
Odpelji krog z Opel Speedster. Vozilo, ki poskrbi, da doseganje rekordov na progi nikakor niso le sanje.
Vozilo je opremeljeno tako, da brez večine modernih nepotrebnosti, ki sicer služijo zagotavljanju tako neumne reči, kot je udobje. Kdo sploh potrebuje avtomatsko klimo, ko na pisti preganja takšnega žrebca?

NOVO! E-bike tura samo za tvojo potrpežljivo spremljevalko ali sprostitev, ko boš iskal koncentracijo za svoj naslednji najboljši čas- v sodelovanju z Giro Mobility, kjer boš lahko izvedel vse o zeleni prihodnosti mobilnosti, se dogovoril za testno vožnjo ali izbral svoje novo zeleno prevozno sredstvo.

Izbor ADRENALINE VACATION 2020 prvaka

Ob koncu sezone ADRENALINE VACATION 2020 bomo izmed vseh adrenalincev, ki se boste preizkusili v treningu z merjenjem časov, izbrali najboljšega. Brez olepševanj in kompromisov – šteje najboljši čas! Zmagovalec prejme BREZPLAČEN NAJEM PORSCHE 911 TURBO za 1 dan. Saj veš, prvega ne pozabijo nikoli… Si zraven?

Dolžina proge: 1050 m (tipična postavitev za karting)

  • Širina proge: 8 – 9 m
  • Nagib zavojev: cca. 2%
  • Višinska razlika: cca. 2 m
  • Število zavojev: 16 ( 9 levih, 7 desnih )
  • Makadamski vlozki: cca. 250 m
  • Površina BOX-ov: 5500 m2
  • Telemetrija: Registracija časa na treh mestih z magnetnimi vložki

KJE boš letos preživel svoje sanjske počitnice?

Pričakujemo te na Dirkališču Raceland adrenalina v Krškem – “LOKACIJA”.
Pista je bila zgrajena leta 2006 in izpolnjuje mednarodne pogoje CIK-FIA, B kategorije za karting. Dolžina proge je 1050m in širina 8-9 m, ter je sestavljena iz skupno 16 zavojev, 9 levih in 7 desnih. Z vidika varnosti pa je ena najvarnejših pist, saj so njene izletne cone v vseh zavojih preko predpisanih, za še večjo varnost, pa skrbijo peščene izletne cone. “Dirkači” so jo označili kot zelo tehnično, kar dokazuje tudi njena razgibanost saj poteka na cca 4 m višinske razlike, kar je za karting prava redkost.

Na lokaciji Racelanda se nahaja tudi poligon varne vožnje in Restavracija Adrenalin

Tvoj brlog za eno noč …

Letos končno poženi adrenalin po žilah in izberi svoje sanjske počitnice na dirkališču.

REZERVIRAJ ZDAJ